Over ons

Aan het hoofd van JGK | RAVENSTIJN Betonboringen staan Jeroen en Dick. Twee mannen met een brok aan ervaring.

Jeroen heeft, voordat hij in 2007 voor zichzelf ging werken ( JGK Diamantboor & Zaagtechniek), eerst zo’n 8 jaar ervaring opgedaan bij een van de grotere boorbedrijven in ons land. Al met al staat hij dus al 17 jaar met veel plezier en heel veel gedrevenheid te boren en te zagen en heeft hij al heel wat situaties en uitdagingen het hoofd geboden.

Dick deed bij hetzelfde bedrijf zelfs 25 jaar ervaring op. Als een cliché is hij onderaan begonnen en heeft hij zich opgewerkt tot hij uiteindelijk met al zijn kennis, ervaring en relaties sturing heeft gegeven op het operationele vlak. In 2015 heeft Dick besloten om op eigen benen te gaan staan en met Ravenstijn Betonboringen als een zelfstandige verder te gaan in deze branche. Na eerst wat te hebben gesnuffeld aan dat ondernemerschap vond hij al snel een goede samenwerking met Jeroen.

De mannen vormen een meerwaarde voor elkaar en hebben daarom besloten om samen als één bedrijf verder te gaan onder de naam
JGK | Ravenstijn Betonboringen.

Met een team van gedreven, ervaren en gecertificeerde medewerkers en uitstekend materieel zijn alle ingrediënten aanwezig om onze klanten tot in de puntjes te kunnen bedienen en aandacht te geven aan dat wat belangrijk is.

DSC00923_kl